Tapijt

Tapijt is bijna overal toepasbaar en in ieder interieur gemakkelijk in te passen. De vele voordelen en gunstige eigenschappen maken dat zachte vloerbedekking tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. U komt het dan ook overal tegen: thuis, op kantoor, in de winkel of op school in de vorm van kamerbreed tapijt, karpetten, lopers of tapijttegels. Tapijt is warm, zacht en comfortabel, daarnaast is tapijt geluiddempend en isolerend. Tapijt is er in verschillende structuren, materialen en in nog veel meer kleuren.

Traplopers

Wilt u de trap een klassieke, landelijke of moderne uitstraling geven, voor elke sfeer hebben wij diverse mogelijkheden, materialen en kleuren. Lopers in uni kleuren, maar ook met een opvallend dessin en klassieke patronen. Een traproede maakt uw loper compleet. Ook uit tapijt kunnen er lopers gemaakt worden.

Het plaatsen van de traploper gebeurt op klassieke wijze. De traploper wordt ingenaaid met naald en draad en afgewerkt met een mooie roede. Voordeel hiervan is dat de loper demontabel is en bij verhuizing meegenomen en opnieuw geplaatst kan worden.

Proximedia